Slider

Comet Line

comet1  comet5  comet6  comet8

 

Domino Line

domino01  domino04  domino05  domino08  domino bu1  domino hr1  domino ja  domino or

Favorit Line

favorit1  favorit2  favorit3  favorit4

Record Line

rekord1  rekord2  rekord3  rekord4

Royal S

 royal kvadrati  royal linije  royal puscice  royal satin  royal spirala

Top Line

rojal 01 oreh javor   platin 01 wenge   fortuna 01 javor bukev   fortuna 01 bukev javor   domino 10 oreh   domino 10   palisander   domino 10 bukev kern   domino 10 indijsko jabolko

Декорирани Врати

Остар раб

Летва од 50 mm со остри рабови
Кружен рабe Летва 60 mm со кружни рабови
Елегантни Врати

 ap3 jesen  bp1 hrastluzen  ep1 cesnja  rp1 bukev  rp2 bukev  sp1 hrast  sp3r6 hrast  v1p1 cesnja vipp1 bukev  vp2 bukev

Специјални Реализации

posebne1  posebne2  posebne3  posebne4

 

Фурнирани Врати
  Рабовите на листовите Рамки Рамките можат да се направат од иверица или шперплоча
P1-Бука Остар раб Летва 50 mm остри рабови Рамка од иверица
P2 R12 - Махагон Кружен раб Летва 65mm со кружни рабови

Рамка со шперплакаЦПЛ Врати

P1 CPL Бука

Остар раб Летва од 60 mm со кружни рабови
Кружни рабови Летва 70 mm закривена


 

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!