Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider

M I R Ë SE V I N I

"Risitë, Stabiliteti, Besimi dhe Cilësia e Produkteve" janë shtyllat e Les Kommerce.

Si një nga kompanitë udhëheqëse në rajon, në Les Kommerce, ne vazhdimisht jemi në kërkim të risive në industrinë tonë. Suksesin tonë afatgjatë dhe stabilitetin e drejtonë themelet tona të forta biznesore.

Që nga fillimi i veprimtarisë, në Les Kommerce, ne i dhamë një prioritet të madh prodhimit dhe shpërndarjes së produkteve dhe shërbimeve me cilësi të lartë me qëllim që të përmbushen kërkesat e konsumatorëve dhe që të tejkalohen pritjet e tyre.

SH Ë R B I M E T

 

KËSHILLA NË BAZË TË MATJEVE

Këshilla për të zgjedhur produktet me ideale dhe optimale për objektin tuaj në bazë të matjeve që bëhen nga ekspertët tonë.

INSTALIM

Instalimi i të gjitha produkteve që ofrohen në  Les Kommerce.

TRANSPORT

Les Kommerce ofron transportimin - shpërndarjen e produkteve për konsumatorët e saj.

K O N T A K T

LOKACIONI

Ilindenska 423 Tetovë 1200 Maqedoni 

E-MAIL

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

TELEFON / FAKS

+389 75 320 927

Gjeni ngjyrën e përsosur për dritaret tuaja me konfiguruesin e ngjyrave nga Aluplast!