Slider

Aluplast liftandslide85mm

 

 

  • 85 mm длабочина
  • Карактеристиките на топлинска изолација за стандардна комбинација Uf вредност = 1,1 W / m²K
  • Дебелина на застаклување до 51 мм
  • Двоен дизајн сорта во појас (површински компензатор, полу-површински офсет)
  • Покриена, можна невидлива дренажа
  • Употреба на релевантните прозорец хардвер за безбедност гарантира извонредна заштита од провала

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!