Slider

Кровните прозорци се дел од продажната програма на Лес Коммерце. Тие се еден важен дел од секоја зграда ако во кровот на истата постои просторија која се користи. Кровните прозорци не само што овозможуват природна светлина на просторијата, но истотака ја подобруваат вентилацијата на истата.

OMAN EN

Стандардните димензии:

- 55 x 78 cm - 55 x 98 cm
- 68 x 118 cm - 78 x 118 cm
Roller blind OMAN RL 1

Евтин начин за заштита од сончевите зраци. Ролетната може да се постави на различни висини на прозорецот.

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!