Slider

Во Лес Коммерце, ние нудиме ламинат произведен од страна на светски лидер за високо квалитетен ламинат. Предностите на ламинатните подови произведени од Кроно Оригинал се внатрешните квалитети, како што се A.B.C. aнти бактериски слој, интегрирана анти статичка опрема, S.A.S. системот за звучно апсорбирање и други.

Ламинатните подови од Кроно Оригинал се совршени за современи како и за традиционални внатрешни дизајни. Со нивната реална текстура и суптилни површински структури што всушност може да се почувствува, тоа е речиси невозможно да се направи разлика од вистинските дрва. Тие се лесни за одржување и чистење и даваат постојана убавина.

Highland Oak Royal Oak Umbria Oak Fireside Oak
Brazilian Cherry Ethnic Oak Cottage Oak Bongassi
Grey Oak Wellington Oak Reed Beech Afzelia Malay

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!