previous arrow
next arrow
Slider

Прозорците станаа важен архитектонски елемент на секоја зграда. Изборот на точниот тип, облик, материјал и боја влијае на конечниот изглед на зградата и на благосостојбата на луѓето кои живеат во неа.

Модерните прозорци не само создават повеќе светлина и воздух во просториите, но, истотака, тие обезбедуваат неограничена флексибилност. Во Лес Коммерце, ние нудиме три вида на материјали од прозорските профили (ПВЦ, дрво и дрво-алумински), од страна на снабдувачи кои произведуваат производи со висок квалитет


Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!