Slider

Дрвените Прозорци имаат многу повеќе предности одколку пластичните или пак алуминиумските прозорци. Најважната предност е дека дрвото е природен материјал кој живее и дише, и ни обезбедува здрава животна средина. Звучната изолација на дрвото е три пати подобра од звучната изолација на пластиката и алуминиумот. Овие прозорци се развиени и произведени врз основа на сите современи стандарди за квалитет и безбедност, како што се висок квалитет на дрво, стакло, заптивки, хардвер и обоени, со високо квалитетна глазура.

Лес Коммерце нуди различни форми и димензии врз основа на мерења од страна на нашите експерти, кои ве советуваат за бирање на оптимални прозорци за вашата зграда.

 

Ekolight

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ:

 • Ug= 0,9 W/m2K
 • Uw = 1,1 W/m2K
Ekoterm

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ:

 • Ug= 0,8 W/m2K
 • Uw = 1,1 W/m2K
Jelopasiv

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ::

 • Ug= 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,73 W/m2K

 

Jelostar

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ:

 • Ug= 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K
Jelostil

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ:

 • Ug= 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K
Jelotech

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ:

 • Ug= 1,1 W/m2K
 • Uw = 1,3 W/m2K

 

Jeloterm

 

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ:

 • Ug= 1,1 W/m2K
 • Uw = 1,3 W/m2K
Pasivstar

 

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ:

 • Ug= 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,80 W/m2K

 

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!