Slider

Ако имате тавански простор во вашиот објект, за пристап, ќе имате потреба за тавански скали.

Во Лес Коммерце, ние нудиме дрвени тавански скали кои се многу практични, функсионални и долготрајни за таква намена.

Тавански скали - Дрвени

OMAN - TERMO

Стандардни димензии:

- 60 x 110 cm - 60 x 120 cm - 60 x 130 cm
- 70 x 110 cm - 70 x 120 cm - 70 x 130 cm

 

Тавански Скали - Метални

OMAN - SHEAR TERMO

Стандардни димензии:

- 70 x 80 cm - 60 x 120 cm
- 70 x 100 cm - 70 x 120 cm

 

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!