previous arrow
next arrow
Slider

Вратите се важен дел од секоја зграда. Освен важноста за безбедност, сигурност, престиж и естетика на предните врати, тие се првиот дел од куќата што се допира при пристапување, а последниот дел кога се заминува. Предните врати кажуват многу за вредностите на сопственикот.
Од друга страна, внатрешните врати обезбедуваат важни бариери меѓу собите во вашиот дом и исто така се користат како звучна изолација.

Во Лес Коммерце, ние нудиме различни типови на врати, изработени од различни материјали, од различни снабдувачи со долга традиција кои обезбедуваат иновативни решенија, модерен дизајн и многу висок квалитет.

Пронајдете ја совршената боја за вашите прозорци со конфигураторот на боја на Алупласт!